DuraCeramic Sauté Slow Cooker 6L (tot 7 personen) CR027

Live Fast, Cook Slow

Deel de dag in naar behoefte, en laat de Crock-Pot het werk doen. Erbij blijven hoeft niet. Geniet van de prachtige langkookgerechten, ondanks tijdgebrek. Deze superuitvoering van Crock-Pot beschikt over een voedselveilige en krasbestendige DuraCeramic antiaanbaklaag die zijn weerga niet kent. De binnenpan op het fornuis zetten, even aanbraden, en weer terug in de Crock-Pot: het is nu mogelijk, ook op inductie. 

                    

De CR027x beschikt over 2 temperatuurstanden, een warmhoudstand, een digitale timer en is bestand tegen extreme temperaturen en temperatuurwisselingen. Hierdoor kun je in dezelfde binnenpan een maaltijd bakken (op het fornuis) en daarna laten stoven (in de Crock-Pot), om vervolgens een deel te bewaren in koelkast of diepvries.

Deze 6 liter Crock-Pot bereidt topmaaltijden voor tot 7 personen.

 


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties
Artikelcode: CR027X
Afmetingen: 22 x 39 x 37 cm
Gewicht: 4 kg
Materiaal: RVS/ ABS / DuraCeramic
Vermogen: 230 - 250 Watt

Accessoires

  • Handleiding
Adviesprijs: € 159.00

Digitale timer

De Crock-Pot beschikt over 2 standen high en low (dit heeft niets met de temperatuur te maken maar met de snelheid waarin de maximale temperatuur wordt bereikt) en een warmhoudstand. Daarnaast maakt de digitale timer het plannen van maaltijden erg eenvoudig.

DuraCeramic-coating

Aanbakken behoort tot het verleden: De binnenpan van de CR027 is voorzien van een duurzame DuraCeramic-laag. Deze is PTFE- & PFOA-vrij, extreem glad, krasvast, en zeer eenvoudig te reinigen.

 

Braden in de Crock-Pot

Is met deze binnenpan mogelijk. Te gebruiken op het fornuis, voor bijvoorbeeld het dichtschroeien van vlees. Ook op inductie!