Sauté Slow Cooker 6L (tot 7 personen)

Bereid de lekkerste en gezondste maaltijden zonder zelf lang in de keuken te staan met deze 6 liter Crock-Pot, goed voor 7 personen. 

                       

Naast de 2 temperatuurstanden, warmhoustand en digitale timer is deze slowcooker bestand tegen extreme temperaturen en temperatuurwisselingen. Hierdoor kun je in één binnenpan een maaltijd bereiden en stoven, restjes bewaren in de koelkast of diepvries en opwarmen in de oven of op het fornuis. 

 


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties
Artikelcode: CR011
Afmetingen: 22 x 39 x 37 cm
Gewicht: 4 kg
Materiaal: RVS/ ABS / Aluminium
Vermogen: 230 - 250 Watt

Accessoires

  • Handleiding
Adviesprijs: € 139.00

Digitale timer

De Crock-Pot beschikt over 2 temperatuurstanden, hoog en laag, en een warmhoudstand. Daarnaast maakt de digitale timer het plannen van maaltijden erg gemakkelijk!

Uitneembare binnenpan

De uitneembare binnenpan is niet alleen in de oven te gebruiken, maar ook op het fornuis. Zo kun je vlees eerst aanbraden alvorens het zachtjes te laten sudderen. De binnenpan is voedselveilig en voorzien van een ecologische antikleeflaag, die tijdens het productieproces het gebruik van PFOA's onnodig maakt. Het gaat hierbij om een Xylan antikleeflaag.

Eenvoudig bewaren

Deze slowcooker is bestand tegen extreme temperaturen en wisselingen. Hierdoor kun je gemakkelijk overblijfselen bewaren in de koelkast of diepvries.