Slow Cooker 2,4L (2 personen) CR046

Deze hoogwaardige slow cooker, voor 2 personen, maakt het mogelijk om voor een klein huishouden langkookmaaltijden te bereiden zonder dat daar iemand bij hoeft te blijven. De slow cooker heeft een inhoud van 2,4 liter en beschikt over 2 timerinstellingen.

Waarom?

De Smaak
Neem een willekeurig stuk vlees. Het weefsel bevat verschillende soorten eiwitten, elk met een eigen functie. Bij 55 graden gaan de zogeheten myosinevezels krimpen, waardoor spiercellen vocht losgelaten. Bij temperaturen van rond de 65 graden beginnen de taaie moleculen, die de spieren bij elkaar houden, te smelten. De Crock-Pot krijgt op deze manier ieder stukje vlees botermals! De vrijgekomen gelatine lost op in het stoofvocht waardoor een rijke jus ontstaat.

Maar de Crock-Pot is echt niet alleen je vleesspecialist! De relaxte bereidingswijze is een openbaring voor het maken van al jouw gerechten. Pudding, risotto, groente, pathé, saus, cake, bouillon.. 

lekker simpel
Normaal zijn we van gemakseten niet gewend dat het vers en gezond is! Vanaf nu wel.

Energie
Crock-Potten bespaart energie. Niet alleen omdat werk uit handen wordt genomen, maar ook omdat het apparaat niet meer stroom gebruikt dan een gloeilampje. Duurzaam!

Portemonnee
Weinig energieverbruik, dus geld besparend! Maar wat te denken van het gegeven dat goedkoper vlees vanaf nu ook aan alle kwaliteitswensen voldoet? De Crock-Pot maakt mals! Bovendien: vlees krimpt in de Crock-Pot nauwelijks, waar in de braadpan vlees gemiddeld 35% aan gewicht verliest, en in de oven zo’n 25%!

Ga voor het avontuur. Maar ontdek ook wat Crock-Pot met jouw lievelingsgerechten kan.


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties

Artikelcode: CR046
Afmetingen: 23 x 24,5 x 29 cm
Gewicht: 3 kg
Materiaal: RVS/ Keramiek
Vermogen: 180 Watt
Warmhoudstand: Ja


Accessoires

  • Handleiding
Adviesprijs: € 49.00