Slow Cooker 2,4L (2 personen)

Deze hoogwaardige slow cooker, voor 2 personen, maakt het mogelijk om voor een klein huishouden langkookmaaltijden te bereiden zonder dat daar iemand bij hoeft te blijven.

De slow cooker heeft een inhoud van 2,4 liter en beschikt over 2 timerinstellingen: hoog en laag.

                                     

Jarenlang lagen ze te verpieteren; de talloze traditionele winterrecepten uit grootmoeders hoge hoed. Handgeschreven cultuurerfgoed met de diepste geheimen over Hollandse stoofpotten en hazenpepers werd verloren gewaand. Maar ook miljoenen andere grootmoeders, uit verre oorden bijvoorbeeld, maakten in tijden dat de keuken nog gewoon het epicentrum van het huishouden was naar hartenlust de smaakvolste langkookgerechten. Waar dag(del)en voor werden opgeofferd.

De hedendaagse vluchtigheid is meedogenloos. Van tradities die tijd of geld kosten wordt afscheid genomen met een beangstigende harteloosheid. Jarenlang werd gewerkt aan het antwoord op de vraag of er ooit nog gerechten op tafel zouden verschijnen die een riante bereidingstijd kenden. De vraag of er nog mensen zouden zijn die de tijd kregen om uren in de keuken te staan, werd beantwoord met de stellingname dat mensen de keuken zouden moeten kunnen verlaten, terwijl het bereidingsproces veilig en optimaal continueert. Zonder concessies te doen aan de smaak van het uiteindelijke gerecht. Haastig heden en traditioneel verleden konden elkaar begroeten.


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties

Artikelcode: CR5025
Afmetingen: 23 x 24,5 x 29 cm
Gewicht: 3 kg
Materiaal: RVS/ Keramiek
Vermogen: 180 Watt

Accessoires

  • Handleiding
Adviesprijs: € 49.00