Slow Cooker 3,5L (tot 4 personen) CR025

De uitneembare, keramische schaal is geschikt voor gebruik in de oven en reiniging in de vaatwasser. Met een inhoud van 3,5 liter is hij goed voor 4 personen.                         

 

De hedendaagse vluchtigheid is meedogenloos. Van tradities die tijd of geld kosten wordt afscheid genomen met een beangstigende harteloosheid. Jarenlang werd gewerkt aan het antwoord op de vraag of er ooit nog gerechten op tafel zouden verschijnen die een riante bereidingstijd kenden. De vraag of er nog mensen zouden zijn die de tijd kregen om uren in de keuken te staan, werd beantwoord met de stellingname dat mensen de keuken zouden moeten kunnen verlaten, terwijl het bereidingsproces veilig en optimaal continueert. Zonder concessies te doen aan de smaak van het uiteindelijke gerecht. Haastig heden en traditioneel verleden konden elkaar begroeten.

Crock-Pot voerde met de inmiddels knap uitgevoerde SlowCooker-lijn campagne, met succes. Amerika en Engeland raakten al snel in de ban van het fenomeen. Nederland en de rest van Europa beginnen ook aan SlowCooking verknocht te raken. De nieuwe manier van voedsel bereiden blijkt een blijvertje.

 


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties

Artikelcode: CR025
Afmetingen: 25 x 34 x 24 cm
Gewicht: 3 kg
Materiaal: RVS/ Keramiek
Vermogen: 210 Watt

Accessoires

  • Handleiding
  • 3 delige lepelset
Adviesprijs: € 59.00