Dehydrator EP5600

Droog eenvoudig fruit, groenten en kruiden (zonder conserveringsmiddelen) met de  Voedseldroger van Espressions.

Lekker, gezond en leuk om te maken; muesli-repen en 'fruit-rolls', gedroogde groenten.. Ideaal voor lunch, picknick en dagelijkse snack.

 

Katten- en hondensnacks

Huisdiereigenaren besparen een vermogen dankzij de aanschaf van de Espressions Dehydrator. De populaire, maar normaal gesproken zeer dure gedroogde vis- en vleessnacks kunnen eenvoudig van restjes (bijvoorbeeld zalmhuid, overgebleven of speciaal ingekocht rundvlees) thuis gemaakt worden. 


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties
Artikelcode: EP5600
Afmetingen: 21 x 33 x 36 cm
Drie temp. instellingen: 35℃/55℃/75℃
Gewicht: 2 kg
Materiaal: ABS
Vermogen: 400 Watt

Accessoires

  • 5 Droogrekken
  • 1 Fruitrol plaat
  • Handleiding met recepten
Adviesprijs: € 59.00

5 Droogrekken

De 5 droogrekken maken het mogelijk om verschillende items tegelijkertijd te drogen of een grotere hoeveelheid van één product. Wissel de rekken tijdens het drogen van volgorde voor een optimaal resultaat.

Werking

De Dehydrator blaast warme droge lucht van boven naar beneden langs de droogrekken. De duur van het droogproces ligt aan wat, hoe en waar je het droogt. In een vochtige ruimte duurt het langer dan in een droge ruimte. Tevens geldt hoe dunner de plakjes hoe sneller het droogt. 

Siliconen droogmatjes

Voor het maken van overheerlijke fruitrolletjes of het drogen van sappig fruit zijn er siliconen droogmatjes te verkrijgen. De moes of het sap kan dan niet door de openingen van de droogrekken lekken. De droogmatjes zijn meerdere malen te gebruiken. 

Meer dan 100 recepten!

Lees en leer alles over de technieken van het voedsel drogen, ontdek de voordelen ervan en vooral ook de lekkere recepten.