MixMaster Combo incl. Multi Grinder EP9550

Een Italiaanse tafel, alles vers en hélemaal zelf gemaakt.. is veel dichterbij dan je denkt!

Voor een traditioneel Italiaans avondje kun je voortaan thuis blijven. Haal Italië in huis met de Combo MixMaster, van Espressions: Eerst kneedt hij in 2 minuten je pastadeeg (ei, water, bloem, olijfolie) tot een mooie bol, en daar begin je al in Italiaanse sferen te geraken! Maar daarna draait hij er in een handomdraai prachtige vellen van, en begint het op échte pasta te lijken. Kun je dan al bijna niet meer wachten? Gelukkig maar dat de machine de vellen vervolgens met het grootste gemak in no-time tot magnifieke tagliatelle of spaghetti snijdt. De verse pasta laat je enkele minuutjes koken. Een leuk, snel en ambachtelijk Italiaans klusje met prachtig resultaat.

Als je vervolgens de pastasnijder afkoppelt en vervangt door de vleesmolen, en daar bijvoorbeeld een combinatie van rauwe ham, rosbief, ui, knoflook en basilicum doorheen laat lopen, dan weet je niet wat je ziet: Vers gehakt, waarmee ook het maken van de saus een authentiek feestje wordt!

Buiten de toepassingen met de koppelstukken blijft de Combo een MixMaster, met de mengcapaciteit die men van Espressions gewend is. De machine is ondanks de nu nóg krachtiger motor nog steeds geruisloos in gebruik. De 12 traploos instelbare snelheden zorgen voor de passende snelheid per klus. Snelheid en duur worden op het Lcd-scherm weergegeven. De ingebouwde 'slow-start' zorgt ervoor dat inhoud niet uit de mengkom opspat. 

Nu standaard bijgeleverd: de multi grinder t.w.v. €129,-. Optioneel: pasta deegroller (1 stuk) en spagetti-/tagliatellesnijder (set van 2st).

 


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties
Artikelcode: EP9550
Afmetingen: 41 x 42 x 27 cm
Gewicht: 10 kg
Materiaal: Gegoten metaal
Vermogen: 1200 Watt

Accessoires

  • Multimolen
  • 4,5ltr RVS mengkom
  • Kneedhaak
  • Platte menghaak
  • Draadgarde
  • Flexiklopper
  • Handleiding met recepten 
  • OPTIONEEL pastaroller (€ 85,00)
  • OPTIONEEL pastacutterset (€ 159,00)
Adviesprijs: € 499,00

Multifunctionele molen

Laat vlees en kruiden door de bijgeleverde Gehaktmolen lopen om ambachtelijk gehakt te maken.

Pastarollen

Maak van het deeg perfecte pastavellen!

Pasta snijden

Draai vervolgens perfecte tagliatelle of spaghetti.

Speciale startknop

Grote bedieningsknop met antislip afwerking, traploze snelheidsinstelling en een unieke en praktische pauze- en startfunctie voor het desgewenst (tijdelijk) onderbreken van het mengproces. 

Display

Zowel de mixtijd als snelheid is eenvoudig af te lezen van het Lcd-scherm. De tijd is in te stellen tot maximaal 20 minuten en wordt naar keuze oplopend of aflopend weergegeven. Er klinkt een helder geluidsignaal wanneer de ingestelde tijd verstreken is.

Met één hand de mixkop openen

De MixMaster is een zeer veilige machine. Zo is de zware mixkop met één hand te openen dankzij het slimme liftmechanisme. De scharnieropening is afgedekt: veilig en hygiënisch.