MixMaster EP9200

Deze keukenmachine schittert in het Australische televisieprogramma ''Masterchef'', en wordt beschouwd als absolute topper in zijn soort.

De Espressions MixMaster is ondanks de krachtige motor stil in gebruik. Hij is ideaal om mee te mengen, kloppen en kneden. De 12 traploos instelbare snelheden zorgen voor de passende snelheid voor iedere klus. Snelheid en duur worden op het Lcd-scherm weergegeven. De ingebouwde 'slow start' zorgt ervoor dat inhoud niet uit de mengkom opspat. 

 


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties
Artikelcode: EP9200
Afmetingen: 41 x 42 x 27 cm
Gewicht: 10 kg
Materiaal: Gegoten metaal
Vermogen: 1000 Watt

Accessoires

  • 4,5ltr RVS mengkom
  • Kneedhaak
  • Platte menghaak
  • Draadgarde
  • Flexiklopper
  • Handleiding met recepten 
Adviesprijs: € 399,00

Speciale startknop

Grote bedieningsknop met antislip afwerking, traploze snelheidsinstelling en een unieke en praktische pauze- en startfunctie voor het desgewenst (tijdelijk) onderbreken van het mengproces. 

Display

Zowel de mixtijd als snelheid is eenvoudig af te lezen van het Lcd-scherm. De tijd is in te stellen tot maximaal 20 minuten en wordt naar keuze oplopend of aflopend weergegeven. Er klinkt een helder geluidsignaal wanneer de ingestelde tijd verstreken is.

Met één hand de mixkop openen

De MixMaster is een zeer veilige machine. Zo is de zware mixkop met één hand te openen dankzij het slimme liftmechanisme. De scharnieropening is afgedekt: veilig en hygiënisch.

Perfect mengresultaat..

..bij het kloppen van eiwit en slagroom, het kneden van pizza- en brooddeeg en het mengen van pannenkoek- en cakebeslag.

Bekend van MasterChef!

MixMaster speelt een glansrijke rol in televisie-hit MasterChef Australia.