Smart Kettle EP9650

Perfecte thee 

Wel eens te slappe thee? Of van die bittere? Nooit meer!

Omdat ieder type thee zijn eigen watertemperatuur behoeft, heeft de Smart Kettle sneltoetsen voor de diverse theesoorten: Het groene-theeknopje indrukken, en hij gaat direct aan de gang om de temperatuur te bereiken die de beste smaak uit groene thee extraheert.  

De stijlvolle waterkoker bestaat uit geraffineerde combinaties van gepolijst en geborsteld roestvrijstaal en beschikt over alle eigenschappen die je nodig hebt het perfecte kopje thee te zetten. Op fluistertoon.

Een signaaltje wanneer hij zijn taak volbracht heeft, en de mogelijkheid de thee 20 minuten op exact dezelfde temperatuur te houden maken van deze waterkoker de slimmerik die jou aan perfecte thee helpt!


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties
Artikelcode: EP9650
Afmetingen: 26 x 15 x 20 cm
Gewicht: 2 kg
Materiaal: RVS
Vermogen: 2.400 Watt

Accessoires

  • Kalkfilter
  • Handleiding
Adviesprijs: € 149.00

Steriliseer- en 40°C-functie 

Innovatief is de steriliseerfunctie. Deze verwarmt het water tot het kookpunt (100 °C) en blijft 5 minuten koken. Dit perfectioneert de waterkwaliteit.

 

Iedere theesoort kent zijn eigen perfecte temperatuur

De smaak van thee komt optimaal tot zijn recht bij de juiste temperatuur, die per soort verschilt. Zo rendeert Groene thee het best met water van 80ºC, witte thee met water van 85ºC, Oolong-thee met water van 90ºC en Zwarte thee met 100ºC. Bij een te hoge temperatuur verbrandt men de thee, wat de smaak negatief beïnvloedt. Water met een te lage temperatuur extraheert niet genoeg smaak.

Espressions Quiet Shield

Exclusief ontworpen is het 'Espressions Quiet Shield', een roestvrijstalen schijfvormig element dat in staat is om het geluid van borrelend water in te dammen. 

Inhoudsindicatie

De waterkoker heeft een inhoudsindicatie tot 1.7 liter en is voorzien van een tweezijdige watermeter.