SuperCook EP1100

De nieuwe SuperCook van Espressions herbergt vele keukenmachines in zich. Naast blenden, crushen, fijnmalen, luchtig kloppen, mengen en emulgeren bereid je met de SuperCook eenvoudig complete gerechten. Van soep, risotto met gestoomde vis tot een luchtige sabayon. De vele mogelijkheden van deze alleskunner zijn indrukwekkend.

De SuperCook is tevens de ideale souschef voor de chef-kok. Delicate sauzen worden op de juiste temperatuur langzaam al roerend verwarmd of juist luchtig geklopt. Ook is snel en eenvoudig sorbetijs te bereiden, eiwit te kloppen, chocolade te smelten of in een oogwenk Parmezaanse kaas fijn te malen.

Uniek aan de SuperCook is de Yumi bedieningsmodule. Hierin zijn standaard 36 recepten geprogrammeerd.

 


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties
Artikelcode: EP1100
Afmetingen: 45 x 23 x 28 cm
Gewicht: 5 kg
Vermogen: 500-1.000 Watt

Accessoires

  • RVS mengkom
  • Mes
  • Mengvlinder
  • Kookmand
  • Vapore stoomschalen
  • Spatel
  • Handleiding met recepten
Adviesprijs: € 699.00

Yumi bedieningspaneel

De Yumi is voorzien van 36 ingebouwde, heerlijke recepten en biedt een groot kleurenscherm voor eenvoudige bediening. Bezoek de SuperCook-website voor nieuwe recepten, creëer zelf recepten of pas bestaande recepten aan. Sla deze eenvoudig op, op bijgeleverde geheugenkaart.

Start met één druk op de knop

Selecteer een gerecht. De benodigde ingrediënten en handelingen worden overzichtelijk weergegeven. De SuperCook stelt automatisch de bereidingstijd, snelheid en temperatuur in. Met een druk op ''start'' bereidt u eenvoudig (stap voor stap) de mooiste gerechten op simpele wijze. Het programma is ook manueel te bedienen en laat ruimte voor een persoonlijke touch.

2 Liter RVS mengkom en hardstalen mes

Voor onder andere: het koken van soep, het malen van Parmezaanse kaas en noten, kneden van deeg, het langzaam smelten van chocolade...

Veelzijdige mengvlinder

Een luchtige en warme Sabayon, een delicate Bearnaisesaus, stijfgeklopt eiwit of slagroom: Boek verbluffend resultaat met de mengvlinder.

Voor dagelijks gebruik

Kook aardappelen, groenten en rijst in de kookmand. Uitneembaar met de speciale veiligheid-spatel.

Gezond, met behoud van unieke smaak

Stoom bijvoorbeeld groenten, couscous en vis apart of gelijktijdig met het koken van de rijst of aardappelen. 

Een compleet diner

De SuperCook helpt je een compleet diner klaar te maken, van voorgerecht tot nagerecht. 

Nog meer informatie!

Lees meer over de SuperCook in de uitgebreide brochure.

SuperCook Brochure