Als je iets koopt in de supermarkt staat er op de verpakking: ''na openen beperkt houdbaar.''

Maar dat is verleden tijd!

Verpak alles zelf weer precies zodat de producten in de supermarkt verpakt zijn!

 

Zuurstof is funest voor vers voedsel

Bacteriën en schimmels tasten voedsel aan. Hierdoor bederft veel vers voedsel, dat daardoor in de afvalbak verdwijnt (miljoenen tonnen per jaar). Bacteriën en schimmels leven bij de aanwezigheid van zuurstof. Door zuurstof weg te trekken van de verse producten blijven deze houdbaar.

FoodSaver trekt 97% van alle zuurstof weg bij vers voedsel. Hierdoor blijft het tot 5 maal langer houdbaar. Het FoodSaversysteem beschikt over zowel vershoudzakken als vershouddozen. Voedsel invriezen en opbergen in de koeling zijn twee voorname toepassingen. Echter is ook bijvoorbeeld garen op de sousvide-manier (langzaam garen van vacuümverpakt vlees, waardoor het zeer mals wordt) met FoodSaver een eenvoudige handeling geworden.

 

Hou het vers