Top line FSV2860 FSV2860

Compact vacumeersysteem uitgevoerd in hoogwaardig RVS.

Met één druk op de knop verpakt dit model voedingswaar luchtdicht waardoor het tot 5 keer langer houdbaar blijft. Bewaar de folierol in het apparaat en snijd af met het geïntegreerde snijdsysteem. Zo wordt er niet meer folie gebruikt dan nodig is.

Met de bijgeleverde vacuumeerslang is het eenvoudig om delicate waren, zoals koekjes, chips en cornflakes, in bussen te bewaren. Simpelweg door de bus te vullen, het deksel te plaatsen, de slang aan te sluiten en vervolgens op de knop ''bus vacumeren'' te drukken. De producten blijven veel langer vers (en bijvoorbeeld knapperig) dan bij conventionele bewaarmethoden.

 


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties
Artikelcode: FSV2860
Afmetingen: 10,5 x 42,5 x 28 cm
Gewicht: 4 kg
Materiaal: RVS/ ABS
Vermogen: 105 Watt

Accessoires

  • Folierol 28 x 300 cm
  • 5x Vacuümzak 20 x 29 cm
  • 5x Vacuümzak 28 x 36 cm
  • Vacumeerslang 
  • Handleiding
Adviesprijs: € 169.00

Vacumeren stap 1

Het vacuüm verpakken van producten is heel eenvoudig. Plaats de open zijde van de folie in de vacuümkamer en vergrendel het apparaat. 

Vacumeren stap 2

Kies het geschikte programma en met één druk op de knop wordt het vacuüm proces gestart. Na het vacumeren sealt de Top line de zak automatisch dicht.

Vacumeren stap 3

Wanneer het seal proces klaar is, dooft het lampje en kan de foliezak uitgenomen worden. De inhoud is nu gevacumeerd en wel tot 5 keer langer houdbaar.

Unieke opbergstand

Niet voldoende plaats op het aanrecht op in de kast voor de Top line? Dit apparaat beschikt over een unieke opbergstand, doordat dit apparaat verticaal is op te bergen, neemt hij weinig ruimte in beslag.