Versa OS1040

De Versa blender: waar kracht en design elkaar ontmoeten. De grote maar handzame 1.9 liter Tritan™ blenderkan is voedselveilig, kras- en geurbestendig is.

De Versa heeft een enorm krachtige motor van 1400W motor waarmee het 6-bladige mes met meer dan 400 kilometer per uur ronddraait en 28.000 toeren per minuut bereikt. Hierdoor worden ingrediënten in zeer korte tijd glad geblend en blijven smaken en voedingsstoffen gespaard.

 


Waar kunt u dit product kopen?

Specificaties
Artikelcode: OS1040
Afmetingen: 36 x 29 x 30 cm
Gewicht: 6 kg
Materiaal: ABS/ Tritan 
Vermogen: 1.400 Watt

Accessoires

  • Handleiding
Adviesprijs: € 399.00

All Metal Drive

Uniek en exclusief is de 'All Metal Drive' technologie. Geen aandrijving van kunststof, maar een volledig metalen aandrijfsysteem! Dit zorgt voor een grote duurzaamheid en minder slijtage.

Kies een programma en de blender doet zijn werk

De Versa heeft naast een grote snelheidsknop verschillende voorgeprogrammeerde functies en een pulse-functie waardoor het mogelijk is om te pureren, malen, hakken en crushen. Homemade notenboters (zoals pindakaas), hele stukken fruit en groente zijn een makkie voor de Versa.

Maak met één druk op de knop de heerlijkste soepen

Door de verwerkingssnelheid van de soep stand worden ingrediënten in 5 minuten verwarmt tot ongeveer 80 graden voor heerlijke verse en warme soepen van rauw ingrediënten.