Geschiedenis

Van 1998 tot en met 2002 was IT&M verantwoordelijk voor de distributie in Nederland van SAECO espressoapparatuur. Hierna volgden merken als Solis, ECM Manufacture en Dualit. Momenteel vertegenwoordigt IT&M toonaangevende merken zoals het Amerikaanse FoodSaver, Crock-Pot en Baratza, het Engelse Dualit, het Duitse ECM Manufacture, het Zwitserse Turmix en Novis,Espressions of Australia,het Nederlandse Moccamaster en de ambachtelijk gebrande Siciliaanse espressobonen van Caffè con Amore.

Locatie

IT&M is gevestigd op Park Forum 1110 in Eindhoven. In onze moderne showroom en kookstudio geven we regelmatig producttrainingen en workshops voor klanten. Dit zijn namelijk de uitgelezen momenten om te ondervinden wat de door ons zo geliefde kwaliteit in de praktijk betekent.

De klanten in Europa beleveren wij snel en efficiënt uit voorraad. Een uitstekende service en verkoopondersteuning in de meest brede zin van het woord staan hierbij hoog in het vaandel.

Dealers

Onze klanten in Nederland en België zijn de kookwinkels, horecagroothandel, koffiespeciaalzaken, de betere electrozaken, warenhuizen en een selectief aantal online specialisten. Daarnaast belevert IT&M distributeurs in Zwitserland, Denemarken, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Kijk hier voor een adres in de buurt.

Wij werken nauw samen met onze leveranciers en fabrikanten van over de hele wereld. De uitwisseling van kennis op het gebied van productontwikkeling is hierbij een continu proces, gevoed door onze praktijkervaring.

Filosofie

In de loop der jaren heeft ons team menig merk op de kaart gezet in de Benelux en daar buiten. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn kwaliteit en duurzaamheid. Dat betekent ook dat de producten zo veel mogelijk te repareren zijn. Als je iets goeds koopt dan wil je er het liefst geen afstand van doen, ook als het na jaren trouwe dienst een defect vertoont. Wij hebben daarom een eigen reparatieafdeling die met plezier oude Dualit toasters of Moccamaster koffiezetters repareert.

Missie

IT&M legt zich toe op de distributie en co-ontwikkeling van hoogwaardige en duurzame keukenapparatuur, omdat goed gereedschap ook in de keuken het halve werk is. Wij streven ernaar om onze klanten hierin zo goed mogelijk te bedienen middels een uitgewogen assortiment van topmerken en productspecialisten, het vergroten van kennis middels producttrainingen en workshops ondersteund door hoogstaande service en een optimale marketingmix. De combinatie van mens, apparaat en jarenlang plezier staan hierbij altijd centraal.

 

Contactpersonen

Angelique Ferwerda: Senior Accountmanager, extern Nederland 

Alessandra Merla: Senior Accountmanager, extern België

Koen Peeters: Salesmanager, intern   

Jeroen van der LooOfficemanager

 

Daan van der Linden: Manager Communicatie en Media

 

Jack van de Heuvel: Hoofd technische zaken 

Jeurgen Lohn: Magazijnmanager 

 

Evie Berendsen: Eigenaar/financiële zaken

Marc Berendsen: Eigenaar/directeur