P E R S B E R I C H T

 

Blend Active Pro klaar om na Engeland ook Benelux te veroveren

Te druk voor een gezond ontbijtje? No way! Met de Blend Active Pro blender van Breville is een ‘healthy breakfast on the go’ zo gemaakt! Kwestie van één druk op de knop, even mixen en wegwezen. Een gezonde lifestyle wordt zo wel heel makkelijk. Niet voor niets is deze hippe en compacte blender een enorme hit in Engeland. En er is goed nieuws: hij is nu ook verkrijgbaar in de Benelux.
 
Een cocktail van vers fruit, een groenteshake of een groene smoothie met noten: met de Blend Active Pro maak je de lekkerste sappen en shakes. Voor thuis én onderweg. Just blend & go! Want door de Tritan drinkfles met afsluitbare drinktuit geniet je altijd en overal van je vers bereide blenderdrankje. De drinkfles past in vrijwel iedere drankhouder in de auto en is bovendien smaak- en geurbestendig. Ook handig: de neopreen hoes houdt de inhoud lekker koel. Al zit je shake de hele dag in je tas, hij blijft heerlijk fris!
 
Klein van stuk, grote prestaties
De Blend Active Pro mag dan klein van stuk zijn; qua prestaties doet hij niet onder voor de grote ‘jongens’. Dit maakt het apparaat bijzonder. Door de motor van 300 Watt en de pulsefunctie maakt de blender in een handomdraai korte metten met zachte én harde ingrediënten. Een mix met ijs of noten? Lekker toch! Het mes met veiligheidsdop maakt de blender ook geschikt voor het malen van nootjes en specerijen.

Blikvanger in de keuken
Het mag duidelijk zijn: bij de Blend Active Pro is overal aan gedacht. Zelfs het design – stijlvol zwart met chromen accenten – is onweerstaanbaar. Daarmee is dit apparaat een blikvanger in de keuken. De handleiding met recepten biedt bovendien inspiratie voor verrassend lekkere én gezonde shakes en sappen.

Specificaties
500 ml Tritan drinkfles • BPA-vrij • Afmetingen: 12 x 13 x 36 cm • Gewicht: 1,5 kg • 300 Watt • pulsefunctie • mes met veiligheidsdop • afsluitbare drinktuit • rubberen greep • neopreen hoes • handleiding met recepten.
 
De Blend Active Pro is verkrijgbaar bij de betere online en offline kookwinkels en warenhuizen.

Bekijk hier de video van de Blend Active Pro

---- EINDE PERSBERICHT ----

Noot voor de redactie (niet voor publicatie). Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Imke Wind via iw@itmonline.nl of +31 (0)40-290 11 30. 

IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens. www.itmonline.nl

DOWNLOAD HIER DE BEELDEN