P E R S B E R I C H T

 

Dualit onderstreept klasse met koper

Geen land is zo verbonden met tradities als Groot-Brittannië. Het woord 'traditie' wordt, zeker als het om Engeland gaat, vrijwel automatisch voorafgegaan door het bijvoeglijke naamwoord 'eeuwenoud'. In de zeventiende eeuw werd al een fundering gelegd voor thee als favoriete drank en toast is al vele honderden jaren onderdeel van het Engelse ontbijt. Geen wonder dat het Engelse Dualit een echte expert is op het gebied van toast en thee.
 
Dualit, bekend van de iconische klassieke toaster, staat al 70 jaar garant voor een betrouwbare kwaliteit, een stijlvol design en het vermogen zich te vernieuwen. Zo worden de apparaten in diverse tijdloze en toch eigentijdse kleuren geleverd. Nu ook in koper!
 
Koperen accenten
 
Dualit introduceert haar klassieke serie toasters nu ook in koper. Deze toasters, die sinds 1946 met de hand gemaakt worden in de Dualit fabriek in Crawley bij Londen, zijn een ware lust voor het oog en verdienen het predicaat ‘iconisch’. Met deze toaster rooster je niet alleen boterhammen, maar ook heerlijke bagels en bolletjes! Tevens is het apparaat uitgerust met energiebesparende keuzeschakelaars waarbij slechts één of meerdere sleuven verwarmd worden. Lees hier alles over de Dualit toaster.

De Classic Waterkoker is nu eveneens verkrijgbaar met elegante koperen accenten. Het is de perfecte wederhelft van de klassieke toaster en deelt dezelfde eigenschappen: ingenieuze functies, betrouwbaarheid en tijdloze vormgeving. De opvallend stille waterkoker is bekroond met de ‘Quiet Mark’ en is voorzien van een snelkookelement. 

Duurzaam genieten

Doordat de diverse onderdelen te vervangen zijn, gaan de Dualit toasters en waterkokers levenslang mee. Met deze duurzame serie keukenapparaten geniet je jaren en jaren lang, elke morgen van een geroosterd broodje en een heerlijk kopje thee.

De Dualit Toaster Copper kost € 269,00 euro en de Dualit Classic waterkoker kost € 229,00. Ze zijn verkrijgbaar bij goed gesorteerde kookwinkels in Nederland en België. Kijk op www.itmonline.nl voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

 

---- EINDE PERSBERICHT ----

Noot voor de redactie (niet voor publicatie). Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met IT&M, telefoonnummer: 040-2901130 of e-mail: info@itmonline.nl.

IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens.

DOWNLOAD HIER DE BEELDEN VAN DE WATERKOKER

DOWNLOAD HIER DE BEELDEN VAN DE TOASTER