P E R S B E R I C H T

 

Ontdek de keukenprins(es) in jezelf!

We gaan steeds bewuster om met ons eten, maar toch maakt de supermarkt het ons niet altijd gemakkelijk. Weg dus met die lastige etiketten, e-nummers en chemische toevoegingen. Het is tijd voor zelfgemaakte dips, spreads en smoothies! Ingewikkeld en lastig? Niet met het gemak van een eigen blender. Nu is er een nieuwe krachtpatser op de markt, die in geen enkele keuken mag ontbreken.

                                                                                   

De Espressions Power Blender Pro zorgt met zijn combinatie van kracht, slijtvaste materialen en eenvoud elke keer voor een perfect en vooral smaakvol resultaat. Het apparaat is professioneel vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Om het blenden nog gemakkelijker te maken zijn er vier functies voorgeprogrammeerd: ice crush, pre-clean, slow start en smoothie.

De nieuwe blender heeft enorm veel vermogen en kan alle ingrediënten aan. Het is zeer geschikt voor stevige klusjes, zoals het vermalen van noten en harde kaassoorten. Vruchtensapjes en smoothies maak je in een handomdraai en zijn erg populair bij mensen die op zoek zijn naar gezondheidswinst of het behoud ervan. Daarnaast creëer je met de ice-crush functie vliegensvlug ijs voor een cocktail, maak je heerlijke en gezonde sausjes voor de pasta en chips én kun je gezonde babyhapjes pureren. Als dat niet genoeg is: ook een haarmasker met banaan is mogelijk.

Door het blenden van groente en fruit krijg je veel voedingsstoffen binnen. Een goede blender is echter belangrijk, aangezien de combinatie van snelheid en warmte soms fataal kan zijn voor vitaminen en mineralen. Met de nieuwe Espressions Power Blender Pro is kwaliteit verzekerd. De ingrediënten worden in zeer korte tijd glad gemixt en alle smaken en voedingsstoffen blijven gespaard. Daarnaast is de ultralichte en BPA-vrije Duralite kan onbreekbaar, krasvast en vaatmachinebestendig. De kan heeft geen blenderkraag en is voorzien van een uitneembaar mes, zodat resten niet blijven hangen en eenvoudig schoon te maken is.

De nieuwe Espressions Power Blender Pro kost  € 229.00 euro en is vanaf nu verkrijgbaar bij goed gesorteerde kookwinkels in Nederland en België. Kijk op www.itmonline.nl voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

 

---- EINDE PERSBERICHT ----

 Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met IT&M, telefoonnummer: 040-2901130 of e-mail: info@itmonline.nl.

IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens.

DOWNLOAD HIER DE BEELDEN