Chocolade-hazelnootpannenkoeken

Benodigdheden

  • Espressions MixMaster
  • 4 kopjes bloem
  • 3/4 kopje fijne kristalsuiker
  • 3 3/4 kopje karnemelk
  • 3 eieren
  • Boter voor het bakken
  • Hazelnootpasta
  • Slagroom en geroosterde hazelnoten

Bereiding

Doe de bloem, suiker, karnemelk en eieren in de RVS mengkom. Mix met de garde op lage snelheid (1-4) tot alles is vermengd. Ga verder met gemiddelde snelheid (5-7) en mix tot het beslag glad is. 

Verwarm een grote koekenpan met antiaanbaklaag op gematigd vuur. Vet de pan in met wat boter. Lepel ¹/³ kopje van het mengsel in de pan en til de pan schuin om een cirkel te vormen. Bak tot het oppervlak bollen gaat. Draai de pannenkoek en bak nog een minuut. Herhaal dit met het overige beslag. 

Serveer de pannenkoeken met hazelnootpasta.