Nootvrije pesto

Nootvrije pesto

Veel mensen zijn allergisch voor noten. Dit recept biedt dan uitkomst. Deze pesto smaakt net zo goed als de klassieke pesto en past prima bij jouw favoriete pastagerechten. Een ontzettend eenvoudig recept voor lunch, diner en snack.

20 min.
4 personen

Benodigdheden

  • 3 kopjes licht aangedrukte spinaziebladeren (ongeveer 90 gram)
  • 2 kopjes basilicum (vers, ongeveer 60 gram)
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 el citroensap
  • 2 el olijfolie
  • Vers gemalen zwarte peper naar smaak
  • 3 kopjes licht aangedrukte spinaziebladeren (ongeveer 90 gram)
  • 2 kopjes basilicum (vers, ongeveer 60 gram)
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 el citroensap
  • 2 el olijfolie
  • Vers gemalen zwarte peper naar smaak

Benodigdheden

  • 3 kopjes licht aangedrukte spinaziebladeren (ongeveer 90 gram)
  • 2 kopjes basilicum (vers, ongeveer 60 gram)
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 el citroensap
  • 2 el olijfolie
  • Vers gemalen zwarte peper naar smaak

Ook lekker!

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures