Snelle fondue met vis

4 personen
Bereidingstijd: 15 min

Benodigdheden

  • 2,5 liter water
  • 2 eetlepels zout
  • 200 ml witte wijn
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 300 g zalm 
  • 200 g reuze garnalen
  • 200 g forelfilet
  • 100 g spinazie
  • 300 g broccoli
  • 250 g wortelen

In de kruidenhouder 

  • 3 laurierbladeren
  • 1 talkjes rozemarijn
  • 1 geperste teen knoflook
  • 1 theelepel zwarte peper

Bereiding

Vul de kruidenhouder met de kruiden. Vul de Gourmet Fondue met het water, de wijn en de tomatenpuree. Zet de kruidenhouder in de Gourmet Fondue en laat het ongeveer 10 minuten koken. Snijd de wortels met een Julienne snijder of een keuken machine. Snijd de broccoli in hapklare stukjes. Serveer de spinazie, broccoli en wortels op een bord. Snijd de zalm en de forel in hapklare stukjes. Serveer dit samen met de reuze garnalen op een bord. Neem de kruidenhouder uit de Gourmet Fondue. Nu kunt u de vis, garnalen en groenten koken in de Gourmet Fondue, gebruik hiervoor de fondue-netjes. Breng het op smaak met zout en peper. Hierna kunt u nog van de soep genieten. Focaccia of wit brood gaan erg goed met dit gerecht samen.