Kip Casserole

4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 4-5 uur op HOOG of 7-8 uur op LAAG

Benodigdheden

  • Crock-Pot 
  • 500 g kipfilet
  • 2 eetlepels bloem, gekruid met zwarte peper
  • 2 theelepels plantaardige olie
  • 1 middelgrote ui, gesnipperd
  • 1 stengel bleekselderij, fijngesneden
  • 2-3 worteltjes, in dikke plakken
  • 1 prei, in dikke plakken
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 Knorr Chicken Stockpot, opgelost in 400 ml kokend water
  • 1 eetlepel verse tijm

Bereiding

Snijd de kip in blokjes en bestrooi met de bloem. Verhit de olie in een koekenpan (of gebruik een sauté binnenpan) en bak de kip. Plaats de kip in de binnenpan van de Crock-Pot en voeg de overige ingrediënten toe en meng ze goed. Stel HOOG in voor 4 - 5 uur of LAAG 7 - 8 uur. Roer goed en serveer met romige aardappelpuree en groene bonen.

Tip!
Voeg een eetlepel zure room of slagroom toe en garneer met fijngesneden bieslook.