VACUMEREN STAP 1
Het vacuüm verpakken van producten is heel eenvoudig. Plaats de open zijde van de folie in de vacuümkamer en vergrendel het apparaat.
Het FoodSaver 2190-vacuümsysteem houdt voedsel tot 5x langer vers in vergelijking met gewone opslagmethoden, en helpt vriesbrand te voorkomen. Deze FoodSaver-vacuümverzegelaar heeft een ingebouwde rolinleg en een snijrand om gemakkelijk de zakken op maat te maken zonder gebruik te hoeven maken van een schaar. Hierbij is het apparaat geschikt voor zakken van zowel 20 als 28cm breed.
Het apparaat heeft een modus voor vochtig en droog voedsel en zorgt hiermee voor een luchtdichte afsluiting voor ieder type voedsel. Met het ingebouwde uitlijnhulpmiddel voor de zak zorg je daarnaast eenvoudig voor een goede afdichting.
Verwijderbare lekbak voor eenvoudig schoonmaken, easy-lock vergrendeling voor bediening met één hand, accessoirepoort en slang, zodat u ook zakken met ritssluiting, containers en meer kunt vacumeren.
Het vacuüm verpakken van producten is heel eenvoudig. Plaats de open zijde van de folie in de vacuümkamer en vergrendel het apparaat.
Kies het geschikte programma en het vacuüm proces wordt voor je gestart. Na het vacumeren sealt deze compact sealer automatisch de zak dicht.
Wanneer het seal proces klaar is, dooft het lampje. Open de compact sealer, snijd de zak los van de rol en neem het gesealde product uit. Sla de gevacumeerde zak op in de koelkast, vriezer of op welke manier je dit wil.
Geïntegreerde rol opslag en foliesnijder | Ja |
---|---|
Vocht-/drooginstelling | Ja |
Referentienummer(s) | FSV2190 |