Recepten

Categorië:

Gehaktballetjes in tomaten-champignon saus

Een overheerlijk gerecht dat altijd goed scoort, en bereid is in een handomdraai!

4 - 5 uur
4 pers.

Boodschappenlijstje

  • 500 g rundergehakt
  • 1 ui, erg fijn gehakt
  • 1 teen knoflook, fijn gehakt
  • 50 g volkoren broodkruim
  • 50 eetlepel Italiaans kruidenmengsel
  • 400g gehakte tomaat in blik
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 100 g kastanjechampignons, in plakjes
  • 1 blokje groentebouillon, opgelost in 1½ dl kokend water
  • Pasta met een klontje roomboter, om erbij te serveren
  • 500 g rundergehakt
  • 1 ui, erg fijn gehakt
  • 1 teen knoflook, fijn gehakt
  • 50 g volkoren broodkruim
  • 50 eetlepel Italiaans kruidenmengsel
  • 400g gehakte tomaat in blik
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 100 g kastanjechampignons, in plakjes
  • 1 blokje groentebouillon, opgelost in 1½ dl kokend water
  • Pasta met een klontje roomboter, om erbij te serveren

Boodschappenlijstje

  • 500 g rundergehakt
  • 1 ui, erg fijn gehakt
  • 1 teen knoflook, fijn gehakt
  • 50 g volkoren broodkruim
  • 50 eetlepel Italiaans kruidenmengsel
  • 400g gehakte tomaat in blik
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 100 g kastanjechampignons, in plakjes
  • 1 blokje groentebouillon, opgelost in 1½ dl kokend water
  • Pasta met een klontje roomboter, om erbij te serveren
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures