Probeer deze geweldige combinatie van ieders favoriete comfortfood.
4 uur
8 personen
Ingrediënten
1 kop uien, gesnipperd
½ kopje rode paprika, gehakt
½ kopje groene paprika's, gehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
1 pond rundergehakt of gemalen kalkoen
2 kopjes elleboog macaroni
15 ons vuurgeroosterde tomaten
15 ons zwarte bonen uit blik
15 ons ingeblikte chilibonen
1 kop runderbouillon
1 kopje geraspte cheddarkaas
1 kop geraspte Monterey jack-kaas
1 eetlepel chilipoeder
1 theelepel komijn
1 theelepel oregano, gedroogd of gemalen
1 theelepel cayennepeper
Zout en peper naar smaak
1 kop uien, gesnipperd
½ kopje rode paprika, gehakt
½ kopje groene paprika's, gehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
1 pond rundergehakt of gemalen kalkoen
2 kopjes elleboog macaroni
15 ons vuurgeroosterde tomaten
15 ons zwarte bonen uit blik
15 ons ingeblikte chilibonen
1 kop runderbouillon
1 kopje geraspte cheddarkaas
1 kop geraspte Monterey jack-kaas
1 eetlepel chilipoeder
1 theelepel komijn
1 theelepel oregano, gedroogd of gemalen
1 theelepel cayennepeper
Zout en peper naar smaak
Bereiding
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur of gebruik de aanbraadfunctie in de multicooker. Voeg gehakt en chili kruiden toe aan de pan. Breek het gehakt in stukken terwijl het kookt. Roer en kook tot het vlees niet meer roze is. Giet eventueel overtollig vet af.
Voeg rode pepers, groene pepers, uien en knoflook toe. Roer tot de ingrediënten licht gaar zijn.
Doe gekookt rundvlees en groenten in de Slow Cooker of multicooker met slowcook functie. Voeg runderbouillon, macaroni, tomaten en bonen toe aan de slowcooker.
Omslag; kook op LOW gedurende 3 tot 3 uur of op HIGH gedurende 1 tot 2 uur, tot de macaroni zacht is. Voeg 10-15 minuten voor het serveren kaas toe aan uw slowcooker, zodat deze kan smelten.