Gesmoorde zalm en voorjaarsgroenten met crème fraîche en bieslook

Gesmoorde zalm en voorjaarsgroenten met crème fraîche en bieslook

Ook eens een heerlijk stukje zalm bereiden in de slowcooker? Dat is mogelijk met dit recept! Voeg de zalm pas tegen het einde van de bereidingstijd toe aan het gerecht voor het beste resultaat.

4-5 uur
4 personen

Benodigdheden

  • 2 grote wortels, geschrapt en grof gesneden in blokjes van 1 cm
  • 2 grote uien, geschild en fijngehakt
  • 1 middelgrote zoete aardappel (225 g), geschild en in blokjes van 1 cm gesneden
  • 15 nieuwe krielaardappeltjes in de lengte doorgesneden
  • 100 g diepvrieserwten
  • 100 g sperziebonen, in stukjes van 2 cm
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 biologisch blokje groentebouillon
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 4 eetlepels gehakte verse dragon
  • 300 g zalm, van het vel ontdaan en in blokjes van 2 cm gesneden
  • 4 eetlepels gehakte verse bieslook
  • Zout en vers gemalen zwarte peper
  • 2 grote wortels, geschrapt en grof gesneden in blokjes van 1 cm
  • 2 grote uien, geschild en fijngehakt
  • 1 middelgrote zoete aardappel (225 g), geschild en in blokjes van 1 cm gesneden
  • 15 nieuwe krielaardappeltjes in de lengte doorgesneden
  • 100 g diepvrieserwten
  • 100 g sperziebonen, in stukjes van 2 cm
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 biologisch blokje groentebouillon
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 4 eetlepels gehakte verse dragon
  • 300 g zalm, van het vel ontdaan en in blokjes van 2 cm gesneden
  • 4 eetlepels gehakte verse bieslook
  • Zout en vers gemalen zwarte peper
Bereid dit gerecht met:
Toon alle slowcookers

Benodigdheden

  • 2 grote wortels, geschrapt en grof gesneden in blokjes van 1 cm
  • 2 grote uien, geschild en fijngehakt
  • 1 middelgrote zoete aardappel (225 g), geschild en in blokjes van 1 cm gesneden
  • 15 nieuwe krielaardappeltjes in de lengte doorgesneden
  • 100 g diepvrieserwten
  • 100 g sperziebonen, in stukjes van 2 cm
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 biologisch blokje groentebouillon
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 4 eetlepels gehakte verse dragon
  • 300 g zalm, van het vel ontdaan en in blokjes van 2 cm gesneden
  • 4 eetlepels gehakte verse bieslook
  • Zout en vers gemalen zwarte peper

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures