Ook eens een heerlijk stukje zalm bereiden in de slowcooker? Dat is mogelijk met dit recept! Voeg de zalm pas tegen het einde van de bereidingstijd toe aan het gerecht voor het beste resultaat.
Doe alle groenten, de olijfolie, het bouillonblokje en de sojasaus in een gewone pan en verwarm kort, breng indien gewenst op smaak. Giet de ingrediënten over in de slowcooker en doe de deksel op de pan.
Laat het grecht 4 tot 5 uur garen op stand LOW of 2 tot 3 uur op stand HIGH. Roer af en toe eens door de pan met een hiervoor bestemde lepel. Voeg na 4 uur de dragon en de blokjes zalm toe en roer goed door. Draai de temperatuur naar HOOG en plaats het deksel weer terug. Laat nog 30 tot 40 minuten garen of tot de zalm beetgaar is. Laat de vis niet te gaar worden. Haal tot slot de binnenschaal uit de Crock-Pot slowcooker en roer de crème fraîche en de bieslook door het gerecht.