Heerlijke lamskotelleten Cassoulet, ook wel eens de Franse stoofschotel genoemd. Dit gerecht maak je in de pressure cooker.
1. Selecteer de sauteerfunctie en laat voorverwarmen.
2. Doe de bloem en de kruiden in een geschikte kom en bestuif de lamsschenkels met de bloem tot ze volledig bedekt zijn.
3. Voeg de olie en het lamsvlees toe in de Crockpot Express en bak ze aan alle kanten bruin, dit zal 6-7 minuten duren om goed van kleur te worden. Voeg de worstjes toe als u nog ruimte heeft en bak ze samen met het lamsvlees, zo niet, dan moet u dit doen als het lamsvlees uit de pressure cooker gehaald is.
4. Zet het gebraden lamsvlees apart en doe de rest van de olie in de pan. Fruit de ui, het spek en de knoflook een paar minuten tot ze net bruin zijn. Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed. Snijd de gebraden worstjes in grove stukken en doe deze samen met het lamsvlees in de saus. Sluit het deksel.
5. Kies de functie Vlees/stoofpot in en stel de tijd in op 45 minuten. Zodra het apparaat klaar is met koken, laat je het apparaat afkoelen gedurende 10 minuten. Laat de druk die nog in het apparaat zit voorzichtig ontsnappen voordat u het opent.
6. Serveer op verwarmde borden met wat knapperig brood, of gebruik als alternatief romige aardappelpuree en sperziebonen. Genieten maar!