Hickory Ribs

Hickory Pork Ribs

Deze malse, sappige ribben zijn een balans tussen rokerig en zoet - gekookt in barbecuesaus, bruine suiker en ahornsiroop.

60 minuten
6 personen

Ingrediënten:

  • 4 ½ pond varkensspareribs
  • ⅓ kopje Texas BBQ-rub
  • 4 kopjes Smokey BBQ-saus
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • ¼ kopje ahornsiroop
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • ½ kopje runderbouillon
  • Verse peterselieblaadjes, voor garnering
  • 4 ½ pond varkensspareribs
  • ⅓ kopje Texas BBQ-rub
  • 4 kopjes Smokey BBQ-saus
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • ¼ kopje ahornsiroop
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • ½ kopje runderbouillon
  • Verse peterselieblaadjes, voor garnering

Ingrediënten:

  • 4 ½ pond varkensspareribs
  • ⅓ kopje Texas BBQ-rub
  • 4 kopjes Smokey BBQ-saus
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • ¼ kopje ahornsiroop
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • ½ kopje runderbouillon
  • Verse peterselieblaadjes, voor garnering

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures