Gestoomde zeebaarsfilet bereid je in een handomdraai met dit recept.
1. Leg vetvrij bakpapier op het stoommandje en laat aan elke kant 3 cm over. Vouw het papier in de vorm van een mandje, tot een netjes gevouwen pakketje. Besprenkel de basis van het pakketje met een beetje olijfolie. Leg een enkele laag van de fijn gesneden aardappelen op de olie, voeg een scheutje olijfolie en wat kruiden toe. Leg daarop de vis, een dun laagje venkel, een scheutje olie en breng op smaak. Werk af met de verse peterselie en een schijfje citroen.
2. Vouw de vouwen om het pakketje heen. Wikkel het pakketje strak in een stuk folie. Herhaal dit om het tweede pakketje te maken.
3. Giet 300 ml water in de bodem van de Crockpot Express kom. Leg het stoommandje op de -opzet en leg de pakketjes erop met een beetje ruimte ertussen. Doe het deksel erop, sluit het af en selecteer de stoomfunctie.
4. Stel de tijd in op 6 minuten stomen onder hoge druk. Zodra het apparaat klaar is met koken, laat u de druk voorzichtig ontsnappen volgens de aanbevolen richtlijnen van het apparaat. Laat het apparaat 5 minuten onaangeroerd staan alvorens het te openen.
5. Leg elk pakketje op een verwarmd bord, verwijder de folie en serveer de vis in zijn pakketje. Genieten maar!