Je kunt margarine en groentebouillon gebruiken om het vegetarisch of veganistisch te maken
Kan goed worden ingevroren en opnieuw worden opgewarmd
Kan ook gekoeld worden geserveerd.
1. Selecteer de sauteerfunctie, laat het apparaat opwarmen en voeg vervolgens de boter en olie toe. Voeg de uien toe en na een paar minuten koken de knoflook en gember, sauteer gedurende nog 1 minuut tot ze net zacht zijn.
2. Voeg de gehakte wortelen en bruine suiker toe, samen met zout en peper, en sauteer nog een paar minuten tot het gemengd is, roer dan de kippenbouillon, kokosmelk, en ½ van de Sriracha saus om mee te beginnen (je kunt altijd meer toevoegen).
3. Selecteer handmatige stand en stel de kooktijd aan naar 7 minuten.
4. Laat na afloop van de kookcyclus het apparaat 10 minuten afkoelen en laat hierna zelf de resterende druk vrij.
5. Gebruik een mixer om de soep te pureren of laat de soep iets afkoelen en pureer de soep vervolgens in een blender tot een gladde massa. Controleer op smaak (en of je meer Sriracha nodig hebt!!).
Serveer gegarneerd met koriander en kokos.