Cherry Fudge Brownies

Cherry Fudge Brownies

Er is niets zo lekker als brownies vers uit de oven. Als twist kan je lekker kersencompote toevoegen. Deze ongelofelijke smaakcombinatie zorgt ervoor dat je stiekem een brownie van de bakplaat af smikkelt voordat hij zelfs maar de kans heeft gehad om af te koelen!

35 minuten
6 porties

Benodigdheden

  • 150 g pure chocolade in kleine stukjes gebroken
  • 125 ml zonnebloemolie
  • 200 g lichtbruine basterdsuiker
  • 2 middelgrote eieren
  • 100g zelfrijzend bakmeel
  • Een halve theelepel bakpoeder
  • 1 pot kersencompote (ong. 230g)
  • 200 g clotted cream
  • 150 g pure chocolade in kleine stukjes gebroken
  • 125 ml zonnebloemolie
  • 200 g lichtbruine basterdsuiker
  • 2 middelgrote eieren
  • 100g zelfrijzend bakmeel
  • Een halve theelepel bakpoeder
  • 1 pot kersencompote (ong. 230g)
  • 200 g clotted cream

Benodigdheden

  • 150 g pure chocolade in kleine stukjes gebroken
  • 125 ml zonnebloemolie
  • 200 g lichtbruine basterdsuiker
  • 2 middelgrote eieren
  • 100g zelfrijzend bakmeel
  • Een halve theelepel bakpoeder
  • 1 pot kersencompote (ong. 230g)
  • 200 g clotted cream

Ook lekker!

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures