Geroosterde Paprika Dip

Geroosterde paprika's, ui en knoflook komen samen met honing of agavesiroop om een eenvoudige en zoete dip te maken!

Deze geroosterde paprika dip is perfect als saus voor pastagerechten, een spread in sandwiches en wraps of als bijgerecht voor snacks zoals groentesticks en chips!

20 minuten voorbereiding en 30 minuten kooktijd
4

Ingrediënten

  • 3 paprika's
  • 1 Rode Spaanse peper
  • 1 Knoflookteentje
  • 2 el olijfolie
  • 1 rode ui
  • 1 theelepel honing of agavesiroop
  • 1 takje rozemarijn
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • Zout en peper
  • 3 paprika's
  • 1 Rode Spaanse peper
  • 1 Knoflookteentje
  • 2 el olijfolie
  • 1 rode ui
  • 1 theelepel honing of agavesiroop
  • 1 takje rozemarijn
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • Zout en peper

Ingrediënten

  • 3 paprika's
  • 1 Rode Spaanse peper
  • 1 Knoflookteentje
  • 2 el olijfolie
  • 1 rode ui
  • 1 theelepel honing of agavesiroop
  • 1 takje rozemarijn
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • Zout en peper

Ook lekker!

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures