feestelijke kerstboom van bladerdeeg en kaneel

Feestelijke kerstboom van kaneelsuikerdeeg

Dit feestelijke gebakje staat feestelijk op iedere kersttafel, maar dankzij het kant-en-klare bladerdeeg is het niet al te tijdrovend om te maken. Serveer met een warme drank in de namiddag of als onderdeel van uw kerstbuffet.

Boterig bladerdeeg met een zoete en kruidige kaneelvulling, zorgvuldig gevormd tot een prachtige kerstboom - een ideaal tafelstuk om te delen met familie en vrienden. We hebben de Dualit handmixer gebruikt om de kaneelsuikervulling in dit recept te maken.

5 minuten voorbereiding en 10 tot 15 minuten in de oven
8 - 10

Ingrediënten

  • 1 pak kant-en-klaar bladerdeeg
  • 50 g bruine suiker
  • 60 g boter (verzacht)
  • 1 el kaneel
  • 1 ei (geklopt)
  • 1 pak kant-en-klaar bladerdeeg
  • 50 g bruine suiker
  • 60 g boter (verzacht)
  • 1 el kaneel
  • 1 ei (geklopt)

Ingrediënten

  • 1 pak kant-en-klaar bladerdeeg
  • 50 g bruine suiker
  • 60 g boter (verzacht)
  • 1 el kaneel
  • 1 ei (geklopt)

Ook lekker!

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
ReceptenShowrooms Dealers Over ons Contact Vacatures